Etter to år med fokus på skandaler og fedme, er Janet tilbake med nytt album og vaskebrett-mage. Denne uken satt hun i sofaen til Oprah, og ville snakke om puppe-stuntet en gang for alle.

Angrer

— All skyld ble lagt på meg, ikke på Justin. Og vi var venner. Men jeg har ikke snakket med han siden, sier Janet, som innrømmer at det eneste hun angrer på er unnskyldningen hun ga i etterkant, skriver Oprah.com.

Det var i pausen under Superbowl at Justin Timberlake og Janet Jackson opptrådde sammen. Showet blir hvert år sendt til millioner av husstander i USA, og blir regnet for å være et familieshow. På slutten av opptredenen sang Timberlake «I'm going to get you naked by the end of this song». Som sagt, så gjort.

I etterkant fikk showet over 500 000 klager, og tv-selskapet CBS måtte betale en bot på 3,5 millioner kroner. Janet Jackson føler Justin lot henne i stikken.

Uhell

-Hvorfor skulle jeg unnskylde for et uhell? Justin dro av mer enn han skulle!, fortalte Janet Jackson til Oprah, som ville vite om det hele var planlagt.

Lillesøsteren til Michael Jackson forteller også at hun ikke har snakket med sin bror siden rettsaken i 2005. I dag bor Michael Jackson på en øy i den persiske gulf sammen med barna Prince, Paris og Michael.

Vil ringe

30 kilo lettere og med 20 år bak seg i bransjen er Janet Jackson klar for et nytt kapittel i karrieren. 40-åringen utelukker ikke en forsoning med Justin Timberlake.

-Vennskap er veldig viktig for meg, og det er visse ting man ikke gjør mot venner. Når jeg er klar, skal jeg ringe Justin.