I kveld er det duket for julegjensyn med noen av årets «Idol»-artister, skriver TV2 på sine nettsider.

Alexander, Marita, Wisnu, Vivian og Jonas skal alle framføre hver sine julesanger i et timeslangt program på TV2. Milde stikker innom Det er Gaute Grøtta Grav som er programleder for «Idolens jul» og i tillegg til at idolene synger på skjermen igjen, kommer også Tor Milde innom.

Han skal ikke dømme idolene, men skal snakke om julemusikk. Ingen i Norge har så mange juleplater som Milde, i følge TV2. «Idol»-vinneren Alexander With skal synge «Last Christmas» av Wham, mens innehaveren av andreplassen, Jonas Tomassen framfører «Christmas Time» av The Darkness.

Vivian Sørmeland ble nummer 3 i «Idol» og gjør en jazzversjon av «Have yourself a Merry Little Christmas».

4. plass-Marita Johansen synger salmen «Mitt hjerte alltid vanker» og Wisnu W. Adhi som ble nummer 5, har valgt «O Holy Night».

Senkveld = Pizza-tv

Rett etter idolenes opptreden, er det klart for «Senkveld»-sending nummer 100. 12. september 2003 startet talkshow-eventyret til Thomas Numme og Harald Rønneberg. Oppskriften var enkel:

— Dette blir pizza-tv, sa Harald den gang.

Og pizza-seere har det blitt i hopetall.

Denne fredagen er det Ari Behn, Hege Schøyen og musikkprodusentene i Stargate som gjester det populære programmet.

20.000 har stemt

I tillegg skal også høstens konkurranse «Thomas Vs. Harald» avgjøres. Stillingen er 6-6 og den som har laget den beste julesangen blir kåret som vinner.

I en uke har seerne lyttet og stemt på låtene «Feliz Navidad God Jul and Merry Christmas to all» (Numme) og «Nissen er en herlig fyr» (Rønneberg).

Hele 20.000 nordmenn har så langt engasjert seg. Hvem som vinner konkurransen får du vite i kveld.