Skuespillerinnen har måtte nekte for at hun er gravid med sin ektemann, basketballstjernen Tony Parker, skriver nyhetsbyrået Wenn.

Mistenkelig mage

Ryktene startet da hun ble sett med en mistenkelig svulmende mage etter et restaurantbesøk. Men i følge skuespilleren selv er det ingen sannhet i ryktene om at hun er gravid. Det er heller middagen på restauranten som har skylden. I tillegg til middagen skylder hun også på sin venninne, Spice Girls medlemmet Victoria Beckham, som har gitt henne et par bukser fra sitt eget merke dVb.

Stramme bukser

Buksene sitter visstnok meget pent på figuren og er fantastiske i følge Longoria, men alt for trange. Så trange er buksene at det ekstra fettet skuespilleren måtte ha rundt magen, blir presset opp over bukselinningen. Og det er dette fettet som har startet rykteflommen om at hun er gravid.

— Victoria ga meg et par bukser som jeg elsker. De var så stramme at magen min hang utover buksekanten allerede før middag, sier stjernen til Wenn.

— Og etter middag da jeg kom ut av restauranten, var jeg enda mer oppblåst. Og nå har jeg tilsynelatende babymage, sier tv-stjernen oppgitt.