KRISTIANSAND: — Jeg er utrolig glad for å være her, og dere er et fantastisk publikum, sa Odd Nordstoga under konserten på Kick i går.

Nordstoga er på turné sammen med sitt faste band Daz Nordstogaz Allstars, i anledning hans nyeste album «November». Og publikum fikk servert sanger som « No er tivoliet over», «November», «Lykkeliten» og «Angelica».

God stemning

De rundt 500 fremmøtte var så fornøyde med det de fikk høre, at de nesten ikke ville slippe den folkekjære artisten av scenen. Det resulterte i en to timer lang konsert med hele seks ekstranummer, og et gjenhør med noen av de mer kjente sangene hans som «Frøken Franzen», «Heim te mor» og «Kveldssong for deg og meg».

Publikum danset og sang med, og brøt stadig ut i både ah-er, uh-er og spontan klapping og plystring. Musikerne på scenen viste også tydelig at de koste seg, og smilte, danset og holdt rundt hverandre mens de sjonglerte fra det ene instrumentet til det andre. Nordstoga selv spilte blant annet gitar, munnspill, banjo og trekkspill.

Han bød også på morsomme historier mellom sangene, som for eksempel at hans aller første skikkelige forelskelse var i skuespiller Kjersti Holmen.

Varmet opp

Før konserten fikk publikum også høre tre sanger fra Frida Ånneviks debutalbum "Synlige hjerteslag".

Publikum fikk blant annet høre sangen «Spådom».

— Det er en litt mindre naiv sang om snø. Jeg fikk ideen til sangen fra mamma som hvert år prøver å spå hvor mye snø som kommer ved å kikke på rognebær. Problemet er bare at hun aldri klarer å huske om mye bær betyr mye snø eller omvendt.

Ånnevik spiller med fullt band på Charlies Bar i Kristiansand til torsdag.