«Rock 'n roll train» er første singlen fra det kommende AC/DC-albumet «Black Ice», og i dag, torsdag, ble den gjort tilgjengelig på bandets tilholdssted på MySpace. Låten er den første smakebiten på det nye albumet og det er hele åtte år siden det kom nytt materiale fra de australske rockelegendene.

Feedback

Sangen åpner med et umiskjennelig AC/DC-riff. Kompet er tungt og kompakt, og refrenget er allsangvennlig Tilbakemeldingene fra fansen er foreløpig svært positive, og de fleste som har skrevet innlegg på MySpace-siden slår fast at den nye sangen høres ut som klassisk AC/DC.

Brendan

«Black Ice» inneholder 15 sanger framført av den klassiske post-Bon Scott-besetningen Angus og Malcolm Young, Brian Johnson, Cliff Williams, og Phil Rudd. Produsent for herligheten er Brendan O'Brien, mannen som blant annet sto bak Bruce Springsteens forrige album, «Magic». Det nye albumet vil være bandets første siden «Stiff Upper Lip» i 2000 og releasedatoen er satt til 20. oktober. De australske hardrockerne annonserte for kort tid siden at de har planer om å legge ut på en 18 måneders lang turné i forbindelse med utgivelsen.

Hør «Rock 'n roll train» her.