KRISTIANSAND: Men for Malin kom semifinale-plassen som et sjokk. I forkant av søndagens sending, var hun så godt som sikker på at hun kom til å ryke ut.

— Jeg var hundre prosent sikker på at jeg gikk ut og hadde en skikkelig dårlig magefølelse. Hun jeg var i duell med var jo ei nydelig blond jente, sier en glad Malin til fvn.no.

Da resultatet ble lest opp fikk den unge skjønnheten mildt sagt hakeslepp.

— Jeg ble helt målløs. Hadde aldri forventet det. Men det er klart det er gøy å slå ut noen blondiner da, sier 20-åringen humoristisk.

Markedsføring

Brunetten fra Farsund er bosatt i Kristiansand, hvor hun jobber på butikken JC på Sørlandssenteret. Tiden frem mot semifinalen 27. mars vil hun bruke på ytterligere markedsføring av seg selv. Hun har allerede hatt plakater hengende oppe på Sørlandssenteret og har sendt mail til alle sine kontakter med link til siden hvor de kan stemme henne videre i Frøken Norge-konkurransen.

Etter å ha kommet så langt som til semifinalen, ser nå Malin en litt større mulighet til å nå enda lenger.

— Nå har jeg jo kommet sinnskyt langt, og kommer man seg til finalen kan jo alt skje. Da tror jeg alle har like mye sjanse til å nå toppen, sier hun.

- Ikke en hjernedød konkurranse

Om Farsundsjenta skulle bli den heldige som stikker av med den gjeveste tittelen, er hun klar på hva hun ønsker å bruke den til.

— Å få Frøken Norge-tittelen gir en mulighet til å gjøre mye. Jeg vil gjerne bruke den til å jobbe med vanskeligstilte barn og HIV- og Aids-problematikken. Rett og slett hjelpe til så mye jeg evner på disse områdene, sier Malin, som tvert avviser at Frøken Norge-konkurransen kun er for hjernedøde jenter med et vakkert ansikt.

— Overhodet ikke. Man lærer utrolig mye, og får en mulighet til å jobbe for gode saker, fastslår den unge skjønnheten fra Farsund.

Søgne-jente kan ta semifinaleplass

Mandag kveld var nok en sørlending med i Frøken Norge-duell på Tv Norge. Denne gangen var det Connie Thorbjørnsen fra Søgne som var i ilden. Søndag får det norske tv-publikummet vite om Sørlandet får nok en semifinalist å rutte med.