«Sex og singelliv»-skuespilleren innrømmer at det var vanskelig å gi slipp på alle bekvemmelighetene hun er vant til i New York da hun spilte inn sin nye film «Did You Hear About The Morgans?» med Hugh Grant i staten Wyoming.– Det var hardt. Hugh er også et bymenneske, og vi ble kastet ut i et miljø som var veldig annerledes for oss begge. Vi red hester, skjøt med våpen, jogget i ørkenen og jobbet med dyr, inkludert hester og kuer og en svær bjørn!, sier hun til nettstedet NewsBlaze.

– Når du lander på en flyplass i Wyoming, er det skilt hvor det står hvordan du skal være trygg fordi bjørner beveger seg svært fritt omkring der. Det er en lang rekke regler du må følge hvis du støter på en bjørn. Og i denne filmen gjør vi selvsagt det.

Sarah, som bor i New York med sin ektemann Matthew Broderick, sju år gamle sønn James og de seks måneder gamle tvillingdøtrene Marion og Tabitha, tror ikke hun noensinne kan vende ryggen til bylivet for å leve et roligere liv på landet.

– Stedet der jeg føler meg minst stresset, er på Manhattan. Jeg føler meg vel med alle bylydene og menneskene som følger med. Det er mitt favorittsted. Jeg kan ikke tenke meg en tid der jeg vil forlate byen New York. Du måtte dra meg vekk, skrikende og sparkende. (©NTB)