Stadig flere artister gjør musikken sin tilgjengelig for videospillene «Guitar Hero» og «Rock Band». Aerosmith har hatt stor suksess med sin spesialutgave av det førstnevnte spillet, og snart slipper Metallica sitt nye album på videospillformat.

Helter

Nå er det bekreftet at enda en rockelegende er klar for spillet. Ozzy Osbourne, som har sikret seg en plass i rockehistorien som frontfigur i Black Sabbath og som soloartist bekreftet i går overfor USA Today at Ozzy-klassikere «Crazy Train» og «Mr. Crowley» blir å finne i spillet«Guitar Hero World Tour» som slippes senere i år.

— Jeg har vært involvert i dette en stund. De (Actavision) likte musikken min og jeg har en stor ung fanskare har jeg blitt fortalt. Jeg er av den gamle skolen. Jeg eier ikke en computer. Jeg har bare en iPd som jeg har organisert. Jeg må lære å skru den på, sier Ozzy til USA Today.

Spill

Ozzy forteller at han måtte stille som modell for den digitale utgaven av seg selv.

— Jeg måtte danse rundt som om jeg var på scenen, sier Ozzy, og legger til at han skulle ønske han hadde like mye energi som den digitale utgaven.

Flere sanger

Ifølge Joystiq.com er disse sangene foreløpig bekreftet til «Guitar Hero World Tour»:

«Are You Gonna Go My Way» - Lenny Kravitz

«Beat It» - Michael Jackson

«Bullet With Butterfly Wings» - Smashing Pumpkins

«Everlong» - Foo Fighters

«Hot for Teacher» - Van Halen

«In The End» - Linkin Park

«Light My Fire» - The Doors

«Never Too Late» - The Answer

«Obsatcle 1» - Interpol

«One Armed Scissor» - At the Drive-In

«Purple Haze» - Jimi Hendrix

«Rebel Yell» - Billy Idol

«Santeria» - Sublime

«The Wind Cries Mary» - Jimi Hendrix