AC/DC fortsetter å legge utsolgte konsertarenaer over hele Europa bak seg, og tilbakemeldingene fra fans og kritikere tyder på at bandet har vist seg fra sin beste side på den pågående «Black Ice World Tour 2008-2009». I helgen ble bandet imidlertid møtt med klager etter konserten på olympiastadion i Munchen. Konserten fant sted fredag, og søndag kunnne politiet melde om mange klager på for høy musikk.

Konsert

Ifølge rockenettstedet Blabbermouth.com kom det inn over 100 protester på lydnivået, og enkelte av klagene kom fra steder flere mil unna konsertarenaen. De australske rockelegendene kunne imidlertid trøste seg med at de hadde representanter fra tyske myndigheter på sin side. Den tyske nærings— og teknologiministeren Karl-Theodor zu Guttenberg var nemlig til stede under konserten sammen med kona Stephanie. Ifølge tyske Bild har statsråden var fan av bandet siden ungdomstiden og han lot seg ikke skremme av lydnivået.

Norge

AC/DC spilte på Telenor arena i Bærum 18. februar i år, og kommer tilbake til landet 15. juni for å spille på Valle Hovin Stadion. Bærum kommune på Telenor Arena onsdag 18. februar. Det tok 70 minutter å selge ut de 20.000 billetter til konserten i Bærum, og det tok det 13 minutter mindre å selge ut dobbelt så mange billetter til Valle Hovin.