Alf Flørnes. Arkivfoto Foto: Arkivfoto

KRISTIANSAND: Eier Alf Flørnes gikk i mars ut i Fædrelandsvennen og fortalte at han var positiv til konsertvirksomhet i de 500 kvadratmeter store lokalene. Syd-Kvadraturen Vel ønsket at Kick skulle flytte inn og arrangerte et møte mellom Flørenes, velet, Kick og noen andre. Men etter drøye to uker med annonsering på Finn.no har ingen fra konsertbransjen vist interesse.— Interessentene har stort sett vært fra restaurant- og tekstilvirksomheter (kjeder som selger klær), sier Ruben Storevold, som er ansvarlig for å leie ut lokalene på vegne av eier Alf Flørnes.

Kick-sjefen taus

Syd-Kvadraturen Vel har heller ikke hatt noe mer kontakt med Kick etter møtet.

Elisabt Stray. Arkivfoto: Torstein Øen Foto: Torstein Øen (arkivfoto)

— Men jeg fikk forståelse av at det hadde vært og tittet, sier leder Elisabet Stray.Hun tilbød hjelp til Kick dersom de ønsket å se nærmere på en flytting. Men Stray har ikke fått noen henvendelse.

— Jeg tror de avventer et utspill fra ordføreren når det gjelder støyring, sier hun, og legger til at hun gjerne hadde sett at de ville flytte inn på McDonald's.

På den måten hadde naboene ved dagens Kick sluppet støy. Ved siden av McDonald's er det nemlig ingen private leiligheter vegg-i-vegg.

Narve Ellefsen, daglig leder ved Kick, vil ikke svare på om de er interessert i å leie lokalene.

Narve Ellefsen. Arkivfoto: Torgeir Eikeland Foto: Torgeir Eikeland (arkivfoto)

— Ingen kommentar, sier han til fvn.no. Mange interesserte

Likevel forteller utleieansvarlig Ruben Storevold at det har vært mange interesserte. Flere har vært på visning. Det har imidlertid ikke kommet noen bud som er akseptert, men det har kommet bud som ikke eier ville godta.

— Men vi har ikke dårlig tid. Det er viktig å få inn riktig konsept, sier han.

— Kanskje et litt større restaurantkonsept eller en større kleskjede som passer inn, svarer han.

Det er tenkt at McDonald's fortsatt skal ha tilhold i en del av lokalet, med servering i kjelleren. Ifølge Storevold har de lang tid igjen av leiekontrakten, men han vil ikke ut med hvor lang tid.