I juni holdt det på å gå riktig ille da den populære skuespilleren flyktet fra sine ivrige fans. Pattinson løp bort fra tilhengerne og på vei over gata ble han truffet i hoften av en drosje. Superstjernen, som spiller inn filmen «Remember Me» for tiden, var beskyttet av fem sikkerhetsvakter, men nå mener politiet i New York at han trenger bedre beskyttelse.

Sikkerhet

Pattinson ble stjerne i kjølvannet av filmen «Twilight», basert på Stephenie Meyers bokserien om Isabella "Bella" Swan og vampyrkjæresten Edward Cullen. «Remember Me» er imidlertid et kjærlighetsdrama helt fritt for både vampyrer og varulver. Ifølge filmdatabasen Imdb.com har filmen premiere i 2010. Kjekk

Vanity Fair kåret ham til verdens kjekkeste mann i juni, og hysteriet rundt ham ser ikke ut til å avta. Ifølge nettstedet Irishcentral.com er de lokale politimyndighetene i New York lite imponert over sikkerhetsvaktene som omgir stjernen. En kilde hos politiet sier til nettstedet at situasjonen rundt Pattinson er i ferd med å komme ut av kontroll og at de ansvarlige for filminnspillingen har undervurdert populariteten hans. Politikilden forteller at de akter å ta større kontroll over sikkerheten til stjernen når han befinner seg i byen.

Kritikk

Oppfølgeren til «Twilight», «New Moon», har premiere i november. Søndag kveld kunne Pattinson imidlertid slappe av fra innspillingen av sin nye film og glede seg over at han vant to priser for sin innsats som vampyren Edvard Cullen under Teen Choice Awards. Han fikk prisen for beste mannlige skuespiller og stakk også av med prisen i kategorien «Choice Male Hottie».