Øyvind Mund er årets nye programleder i "Sommer i Dyreparken". Foto: Tv2

— Jeg gleder meg så sykt. Det blir mye crazy, sier Preben Fjell som sammen med Dennis Vareide utgjør Prez og Dennis.

De to har gjort stor suksess med spill- og humorvideoer på YouTube. Til sammen har videoene deres blitt sett nesten 100 millioner ganger. Nå er de aktuelle i tredje sesong av tv-programmet «Sommer i Dyreparken». De lover like mye galskap i Dyreparken som på YouTube. Og galskap skal det bli. Årets sesong vil skille seg ut fra de foregående sesongene.

— Vi kommer til å bevege oss vekk fra talkshow-formatet i Kjuttaviga, og bevege oss mye mer rundt i hele parken, og finne på utfordringer og sprell med programlederne, YouTube-gutta og ikke minst kjendisgjester og tilskuere. Vi skal spille inn serien de to siste ukene i mai, så da har publikum stor mulighet for å komme på tv hvis de vil, sier kommunikasjonssjef i Tv 2, Jan-Petter Dahl til Fædrelandsvennen.

Øyvind Mund er årets nye programleder i "Sommer i Dyreparken". Foto: Tv2

Denne sesongens programledere blir Janne Formoe og Øyvind Mund. Sistnevnte tar over stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav, som ledet programmet i fjor sammen med Formoe. Mund selv tror Prebz og Dennis kommer til å bli stjernene i seriens tredje sesong.— Det er kjempekult. Gutta mine synes også det er megatøft. Det er vesentlig mye kulere enn at pappa blir med. De er stjernene, så dette er moro, forteller Mund til Tv 2. Kanalen opplyser videre at serien vil bli spilt inn over hele parken, men fokusere på KuToppen, Sørlandsbrygga til Badelandet og Kaptein Sabeltanns Verden. Programmet vil sendes lørdager i juni.