Førstkommende lørdag er det skuespilleraudition på Aladdin Kino i Kristiansand. Den lokale kortfilmen «Small Talk», med regissør Even Hafnor og castingansvarlig Iain Forbes i spissen, trenger sørlandsskuespillere.

— Det vi ser etter er vanlige sørlendinger, som skal danne familien Johnsen på 14 medlemmer.Det vil bli

Regissør Even Hafnor og castingansvarlig Iain Forbes ser fram til premiere på "Small Talk" i Kristiansand til høsten. Foto: Iain Forbes

holdt en uformell audition hvor jeg håper så mange som mulig tar turen, gjerne hele familier. Man trenger ikke å ha noen tidligere skuespillererfaring for å komme, forteller Hafnor.

Kortfilmen skal skildre hverdagslivet, gjennom en vanlig familie på Sørlandet.

— «Small Talk» er en dramakomedie hvor vi følger en sørlandsfamilie gjennom en periode preget av hverdagsliv. Gjennom filmen får vi et innblikk i livet til en familie som opptas av veiutbyggingen i agderfylkene, snøforhold på Hovden og utsiktsproblematikk fra stuevinduet, forteller Hafnor.

Regissøren har tidligere hatt suksess med sin forrige kortfilm, «Money Back, Please», som har vunnet flere nasjonale og internasjonale priser. «Small Talk» ble tidligere i vår tildelt støtte fra Sørnorsk Filmsenter og Cultiva Express.