På listen over artister man bør se er Store P som imponerte med sitt soloalbum i februar og høstet god kritikk fra anmelderne. Mannen fra A-laget er en gammel traver med god erfaring som rendyrker sitt eget sound, sløve rappestil og smakfulle arrangement.

Den hotteste rapperen denne dagen er derimot 20-åringen Earl Sweatshirt. Både som medlem av Odd Future og soloartist er Earl en av de råeste rapperne. I fjor ga han ut den kritikerroste solodebuten «Doris» som toppet hiphop-listene i USA.

Headliner M.I.A er også verdt turen. Den frittalende artisten kommer nok til å fremføre et minneverdig show.

Om elektronika er favoritten burde man holde seg våken utover natten og gå på Kasino for å se norske Drippin. Med sin minimalistiske blanding a hip-hop beats, elektronika, footwork og trap sies han å være en av Norges beste produsenter for tiden.

Deretter er det bare å løpe bort til Amfiet for å bli med på tidenes fest med selveste Disclosure i førersetet. Brødrene Guy og Howard Lawrence ga oss et latterlig gjennomarbeidet album for ett år siden, og har med sin blanding av post-dubstep, UK bass, elektro, house og pop, regjerer hitlister verden over.