Det begynner å nærme seg slutten, men det er fortsatt noen gode artister som kommer til å gi deg minneverdige konserter på Hoves siste dag.

Blant dem finner vi Highasakite. Norges store yndling denne våren er et must å se live for alle musikkinteresserte. Bandet som ble dannet i Trondheim har klart å skape noe eget gjennom et nydelig, fargerikt og detaljert lydlandskap som kommer til å passe perfekt på Hovescenen.

Etter dette er det bare å ta turen til Kasino for å oppleve enda mer norsk musikk. Skambankt står nemlig for tur, og kjenner vi disse gutta rett, så vil det bli en kompromissløs konsert med full kraft. Siden bandet også feirer 20-årsjubileum, er det nok mye bra i vente.

Om du ikke er gira på å høre den superkommersielle headlineren Imagine Dragons, kan R&B artisten Arif være et godt alternativ. Han vant urørt-finalen i fjor og er nå ute med en skikkelig sommerlig låt ved navn ”Lowkey”. Dette er en artist som skaper stemning både på scenen og blant publikum.

SBTRKT er noe du absolutt ikke må gå glipp av og leverer særegen og nyskapende elektronika. Aron Karome, som han egentlig heter, har remixet artister som M.I.A, Radiohead, Modeselektor og Basement Jaxx. På scenen har han som regel med seg sin samarbeidspartner Sampha, og det sies at de leverer noen forrykende liveshows.