Hugh Grant spiller ofte forpliktelsesvegrende ungkarer i sine filmer. Og for mange er det vanskelig å se hvor skuespilleren slutter, og privatpersonen begynner. For også privat sliter Grant med å gi helt slipp på ungkarslivet.Mannen, som i sin tid ble fersket med en prostituert i bilen mens han var sammen med supermodellen Liz Hurley, har de siste par årene vært sammen med millionæren Jemima Khan. Men nå skriver britisk presse at Khan (32) har fått nok. Ifølge News of the Worlds kilde, ringte hun nylig fra England til sin kjæreste i New York, med følgende uttalelse: «Jeg kan ikke fortsette å leve på denne måten».

Det er ikke bare Grants angst for å binde seg som plager Khan. Hans nære relasjon til ekskjæresten Hurley skal også være en kilde til irritasjon.

Kilden sier videre: — Det er veldig trist. De er fra hverandre nå, og det ser ut til at dette kan bli slutten. Hun finner seg ikke i alt. Hun elsker ham fortsatt, men han er akkurat som den avventende ungkaren han spiller i”Gutter er gutter”.

— Hugh forstår ikke at han skyver henne fra seg. Dette har vært et stort problem hele tiden. Vanligvis blir de venner igjen, men denne gangen er det annerledes.

Hugh (45) har oppholdt seg i USA for å spille inn en ny komedie. I mellomtiden har Jemina Khan slått ut håret i London og blant annet klint offentlig med Kate Moss. (©NTB)