Programlederen i «The Late Show» ville vite hvordan det sto til med ham og Jennifer Aniston. De to har ofte blitt fotografert sammen, men har aldri offisielt sagt at de har følge. Letterman åpnet kjekt i kjent stil med følgende replikk: — Du, fine greier med Jennifer Aniston, må jeg si.

De to spiller sammen i den nye filmen «The Break-Up» og Letterman la til at han syntes de var et flott par. Vaughn ble beklemt, men moret seg også over replikken.

— Det er veldig snilt av deg å si det, Dave, takk skal du ha. Jo da, det har vært ganske interessant for meg og jeg har rett og slett valgt å ikke snakke så mye om mitt privatliv offentlig.

En gang i løpet av intervjuet henvendte den 36 år gamle skuespilleren seg direkte til publikum og sa: - Liker dere måten han liksom gjør dette til et faktum på?

Da Letterman spurte Vaughn rett ut om han ville forklare hva slags forhold han har med Aniston, sto skuespilleren fortsatt på sitt:

— Jeg kommer ikke til å si om vi er eller ikke er et par. Jeg synes hun er flott, men jeg snakker bare ikke om det. (©NTB)