Mandag offentliggjorde Robert Plant og Alison Krauss at de utvider den pågående turneen sin. De to musikerne opplevde enormt mye positiv respons på duoalbumet «Raising Sand» da det ble utgitt i fjor, og verdensturneen har solgt så bra at det nå legges til ekstra datoer. Duoens offisielle nettside melder at de to skal reise gjennom store deler av USA før turneen avsluttes i Saratoga, California 5. oktober.

Band

Krauss og Plant har med seg et stjernelag av musikere ledet av produsent T Bone Burnett, og de besøkte også Norge tidligere i år. De norske plateanmelderne var også fra seg av begeistring over albumet. Adresseavisas Terje Eidsvåg kåret platen til «et av de fineste samarbeidsprosjektene mellom ulike artister i nyere tid ». Stavanger Aftenbladets Kjetil Wold slo fast at albumet rett og slett var «nifst bra», mens Bergens Tidendes Asbjørn Slettemark erklærte at de to hadde laget en plate som er «musikalsk intelligent, innbydende og mest av alt smellvakker». Alle tre serverte terningkast seks. Også Fædrelandsvennen hadde albumet øverst blant årets plater i 2007. Zeppelin

Plant har vært den av de tre gjenlevende medlemmene av Led Zeppelin som har vært minst interessert i en lengre gjenforening av de legendariske bandet. Den 10. desember i fjor sto Plant, Jimmy Page og John Paul Jones på scenen i Londen med sønn av originaltrommis John Bonham, Jason, bak trommene. Konserten ble møtt med ekstatiske anmeldelser og fyret opp under ryktene om en permanent gjenforening.