KRISTIANSAND: — Dette er en booking vi er innmari stolte av, og som vi håper kan overraske publikum på en positiv måte, sier daglig leder i Trashpop, Mads Hatlevik, etter at konsertarrangørene har offentliggjort Margaret Berger til Kristiansand og Pir6 21. november.

— Margaret er en artist vi tror kan treffe et stort og bredt publikum, og hun er definitivt den første Grand Prix-vinneren som har stått på Trashpopscenen, sier Hatlevik.

Berger vant i februar den norske finalen i Melodi Grand Prix med "I Feed You My Love". I mai ble hun nummer fire i den internasjonale finalen.

Trashpop har arrangert over 500 konserter siden starten i 2004, og bookingen av Berger signaliserer en bredere linje fra arrangørene.

— Høstprogrammet er veldig bra og også veldig variert. I august og september blir det blant annet lokal hiphopfest med AGF Music, visepop med Kaja Gunnufsen og ekte rock med legendariske Motorpsycho. I tillegg fyller vi ti år til våren, og dette vil bli feiret med brask og bram rundt juletider, sier Hatlevik.

Neste Trashpop-konsert går av stabelen 15. august. Da står Maya Vik på scenen på Pir6.