«He's Just Not That Into You» hadde verdenspremiere på Grauman's Chinese Theater i natt, og det stjernespekkede ensemblet møtte pliktoppfyllende opp for å kaste glans over affæren. Filmen har Jennifer Aniston, Ben Affleck, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Kris Kristofferson og Jennifer Connelly på rollelisten, og beskrives som en romantisk komedie basert på boken med samme navn.

Film

Boken er skrevet av Greg Behrendt og Liz Tuccillo, manusforfatterne bak «Sex and the City». Filmen har premiere i Norge 27. februar, og forteller en historie om en gruppe Baltimore-innbyggere som navigerer seg gjennom forskjellige forhold. Filmen har amerikansk premiere 6. februar.

Filmen har premiere i Norge i slutten av måneden. Foto: Reuters

Premiere

Overfor MTV.com ble de kvinnelige stjernene i filmen utfordret til å fortelle om sine egne uheldige dater og forhold. Scarlett Johansson, som for øvrig hadde gjort brunette av seg i anledning gårsdagens premiere, hadde følgende råd:

– Jeg tror jeg har funnet ut at forhold bare kommer til å fungere når du virkelig er deg selv og ikke forsøker og late som på noen måte, sa hun.

Drew Barrymore hadde et enklere råd om hva man bør og ikke bør gjøre på restaurant:

– Aldri bestill cherrytomater. Jeg var på en date med en type. Det var en cherrytomat der og han bet i den og det havnet over hele kjolen min, fortalte hun.

Her snakker Jennifer Aniston om filmen:

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy