– Jeg ventet lenge på å bli mamma. Da vi hentet vår sønn i Etiopia, snudde det opp ned på livet vårt. Hverdagen med ham er fantastisk og utfordrende, og jeg møter meg selv i døren rett som det er, sier Mia Gundersen Lelienhof i et intervju med Hjemmet ifølge seher.no.

– Jeg er streng

Sønnen Daniel er nå blitt fire år. Han har en mamma som ble mor i godt voksen alder, men som ikke skjemmer sønnen sin helt bort, skal vi tro henne.

– Jeg er en streng mamma, som ikke finner meg i alle slags nykker. Han skal kjenne seg trygg på hvor grensene går. Vi har brukt året som foreldre til å tenke gjennom ting, og er kommet til at vi ønsker oss et barn til, sier hun.

– Spennende å bli eldre

Mia og Marcel giftet seg i Stavanger Domkirke i 2002. 2000 mennesker møtte opp for å feire dem og det ble sagt at bryllupet var det nærmeste Stavanger ville komme et kongelig bryllup. Mia, som har blitt et kjært tv-fjes gjennom dommerjobben i «Norske Talenter», snakker også i intervjuet om å bli eldre. Hun fyller 47 i oktober.

– Å bli eldre er spennende. jeg er ikke redd for å bli 50 år. Hvert eneste tiår i mitt liv har brakt med seg fantastisk mye bra, og jeg har tro på at det fortsetter, sier hun til Hjemmet.