KRISTIANSAND: — Jeg har arrangert ”Idol” tidligere så vi klarer å få skikk på denne konserten alene. Vi får bare bruke noen av dem som er arbeidsledige i Quart, sier Cathrine Aanensen, konsertansvarlig på Sør Arena.

De som fryktet at ”Norske Talenter”-vinneren Erlend Bratland, ”Idol”- ener Glenn Lyse, rockering-fantomet Vegard Dommersnes og resten av gjengen skulle utebli fra Sør Arena i sommer på grunn av Quart-konkursen, kan dermed puste lettet ut. Arrangementet vil gå som planlagt på stadion 12. juli. Opprinnelig skulle Quart og IK Start være sammen om dette arrangementet. Quarts tidligere bookingsjef, Jørgen Skauge, fikk i april ansvar for bookingen av Quarts helårsdrift. Aanensen har jobbet med Quart i mange år og synes det er trist at det nå er slutt.

— Det er forferdelig trist for byen. Den mister mye gjennom dette, og det er selvsagt trist for alle dem som har jobbet hardt for å få det til, sier Aanensen som begynte i ny jobb i IK Start rett etter nyttår.

Quart sto også som arrangør for Secret Garden og Kristiansand Symfoniorkester-konserten i Ravnedalen 30. august. Secret Garden-manager Barry Matheson jobber nå på spreng for å finne en ny arrangør i Kristiansand. Ønsket er å gjennomføre konserten som planlagt. Han har tro på at det vil ordne seg.

— Vi har fått så mange positive reaksjoner på denne konserten at vi må prøve å gjennomføre den, sier Matheson som ennå ikke har funnet ny arrangør. Også for han kom Quart-konkursen som et realt bombenedslag.

— Det var fryktelig leit. Noe mer er ikke å si om den saken, sier Barry Matheson.