Skuespilleren ble tirsdag arrestert og avhørt av politiet i London, etter å ha blitt anmeldt for legemsfornærmelse. Og det er ikke hvem som helst som har anmeldt Christian Bale. Det er nemlig hans egen familie som kommer med beskyldningene.

Bale skal ha slått til sin mor og søster på et hotell i London søndag, men dette benekter «Batman» selv.

I en uttalelse sendt ut tirsdag kveld skriver Bales talsperson følgende:

— Christian Bale møtte opp frivillig på en politistasjon i London i dag for å assistere politiet med en anklage som er rettet mot ham av hans mor og søster. Mr. Bale, som nekter for påstandene, samarbeidet under avhøret og ga sin fulle forklaring om den aktuelle hendelsen. Han forlot stasjonen uten å ha fått noen siktelse mot seg. På nåværende tidspunkt vil ikke Mr. Bale kommentere saken ytterligere.

Arrestert i dag, rød løper i går

Britiske medier melder at Christian Bale ble løslatt mot kausjon, men summen er ikke kjent. Bale må møte opp hos politiet igjen i september.

Christian Bale er mye i vinden i disse dager på grunn av den nye Batman-filmen, «The Dark knight», hvor han besitter hovedrollen. Dagen før han var inne til avhør, stilte 34-åringen opp på den røde løperen i London for å delta under premieren av filmen der blant annet avdøde Heath Ledger spiller The Joker.

Christian Bale har tidligere spilt i filmer som «Mio min mio», «American psycho» og «Batman begins».

«The Dark knight» har premiere på norske kinoer fredag 25. juli.

Christian Bale spiller Batman/Bruce Wayne i «The Dark knight». Foto: AP/Scanpix