KRISTIANSAND: – Jeg ønsker at folk skal kunne stemme på sine 60— og 70-tallsfavoritter, sier arrangør Per Kullerud.

11. til 13. juni blir det sommershow på hovedscenen i Agder Teater, og publikum får velge favorittgrupper eller sanger som skal medvirke i showet. Arrangøren og musikerne har ikke problem med å velge ut repertoaret på egen hånd, men ønsker å spille det folk vil høre. Avstemningen foregår i Facebook-gruppen «Sommershow».

Du har også anledning til å gi din stemme på fvn.no. Gi din stemme ved å klikke på "Tips fvn.no" under artikkelen!

Beatles-suksess

Tidligere har Kullerud stått bak publikumssuksessen «En kveld med Beatles» som ble satt opp i Agder Teater, Ravnedalen og Caledonien Hall. Sommershowet er en videreføring av Beatles-konseptet, og vil inneholde både nye sanger og nye solister.

– Solistene Charlotte Bredesen og Mark Bjorvand er med nå som før, men utenom de to vil vi vente med å velge solister til vi ser hvilke sanger folk vil høre. Vi har en lang liste med flotte solister å velge mellom og musikerne sier de kan spille hva som helst, sier arrangøren.

Musikerne er de samme; Tore Bråthen (musikals leder, trompet), Per Elias Drabløs (bass), Vidar Bø (tangenter), Erik Gunvaldsen (gitar), Kurt Lisø (trommer) og Øystein Ølnes (saksofon).

Bredde

– Målet er å plukke ut sanger fra publikums ønskeliste som gir et bredt mangfold og et variert show som alle liker. Det blir en og en halv til to timer med godlåter, sier Kullerud.

– Hvorfor 60- og 70-talls musikk?

– Det er jo den musikken jeg ble puppa opp på, og det er veldig gøy at musikken er blitt så populær igjen. Jeg synes også det er gøy å arrangere et show jeg ønsker å se selv, og som jeg tror andre vil ha glede av, svarer han.

Billettsalget til sommershowet har allerede startet.

Hvilke grupper eller sanger ønsker du skal medvirke i showet? Gi din stemme ved å klikke på "Tips fvn.no" nedenfor!