«Transformers»-stjernen Megan Fox tar over etter Victoria Beckham, og er den nye frontfiguren for Emporio Armanis undertøy og jeans-kolleksjon neste år.

23-åringen, som stadig kåres til verdens mest sexy kvinne, tjener ifølge nyhetsbyrået AP gode penger på avtalen.

Foto: AP

De fleste kjendiser får betalt mellom 500.000 og to millioner dollar for å stille opp i reklamekampanjer som varer i ett år. En person som kjenner til Fox sin avtale forteller til AP at stjernen tjener i det øvre segmentet, altså opp mot to millioner dollar. Det tilsvarer i overkant av 11 millioner norske kroner. Møtte designeren

Teamet rundt Megan Fox har vært i kontakt med Armani flere ganger de siste årene, og jobbet for å få til en avtale. Megan Fox har hatt på seg Armani-antrekk på den røde løperen, og hun møtte selv designeren på en Armani-visning i Paris tidligere i år.

På bakgrunn av at Victoria Beckhams kontrakt snart går ut, og Megan Fox er en av de hotteste kvinnelige skuespillerne i verden for tiden, fikk Fox endelig avtalen i havn.

Kinosuksess

«Transformers»-oppfølgeren «Transformers: Revenge of the Fallen», hvor Megan Fox spiller Mikaela Banes, har spilt inn over 800 millioner dollar på verdensbasis siden den hadde premiere i juni.

Fox er også aktuell i filmen «Jennifer's Body», hvor hun spiller en cheerleader som blir besatt av en demon. Filmen hadde premiere på amerikanske kinoer forrige måned. Det er foreløpig ikke bestemt når den vil vises på norske kinoer.

Mens Megan Fox skal fronte Armanis kvinnekolleksjon, tar fotballstjernen Christiano Ronaldo over for David Beckham som Armanis mannlige frontfigur.