KRISTIANSAND: Bandet er for tiden ute på en omfattende Norges-turné etter at de slapp plata "Sharp Knives & Loaded Guns" 25. september i år. Guttene har trålet det meste av fjorder og fjell i landet og nå er turen kommet til Kristiansand.

Arrangørene på Østsia lover fest, moro og en fantastisk aften. Dansing til Ralperne's fengende låter er fullt lovlig, om ikke nesten obligatorisk.

Ralph Myers' hitsingel "Kill the Dj" gikk som en farsott på norske radiostasjoner i sommer og i september kom fullengderen som vitner om at bandet nå har funnet seg selv og rendyrker sitt uttrykk. På plata finnes også en versjon av den norske klassikeren "Forelska i lærer'n", som heller ikke har gått ubemerket inn i norsk musikkhistorie.

Gjengen er kjent for sine energiske og fargesprakende live-show, og har i løpet av karrieren spilt på en rekke klubber og festivaler både i inn— og utland. De har også grunnet sin turné-glede bygget seg opp en solid internasjonal fanskare.

Ralph Myerz and the Jack Herren Band har en målsetning om at alle som forlater en av deres konserter skal være fornøyd. Derfor spiller de alltid som om hver opptreden skulle være den siste. Noe som lover godt for alle sørlendinger som finner veien til Østsia onsdag kveld.