Chris Martin og resten av Coldplay spiller på Wembley Stadium 18. og 19. september neste år. I den forbindelse har de storselgende britene plukket ut to svært forskjellige oppvarmingsartister. Ifølge Q Magazine får jentebandet Girls Aloud æren av å varme opp den 18. mens rapperen Jay-Z får jobben dagen etter.

Girls Aloud skal varme opp for Coldplay på en av bandets Wembley-konserter neste år. Foto: AP

Fiksert

Martin har i flere intervjuer fortalt om hvor fascinert han er av jentebandet. Han er så begeistret at han har ført dem opp på sin egen personlige topp ti-liste.

— Girls Aloud er mine favorittjenter i hele verden. Utenom min kone og datter, selvfølgelig. Men de kommer definitivt på plassene fra tredje til åttendeplass, sier Martin ifølge Borders.co.uk.

Martin er som kjent gift med skuespilleren Gwyneth Paltrow. De to har en sønn og en datter sammen.

Fan

Vokalisten er imidlertid småforelsket i Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Nicola Roberts og Sarah Harding. Hvem som er favoritten av de fem vil han imidlertid ikke avsløre. Overfor Q Magazine forklarer han facinasjonen slik:

– Det er kombinasjonen av å være ekstremt fysisk attraktive og å ha fantastiske sanger. Det er mer enn noen mann kan takle, forklarer Martin.

Girls Aloud ble skapt av tv-programmet Popstars i 2002. Gruppen har etter dette blitt et av tiårets mest populære grupper i England og kan blant annet skilte med 19 topp ti-singer.