Allerede tirsdagskveld skulle rapperne holdt konsert i London, etterfulgt av Cardiff, Manchester, Glasgow og Nottingham.

Nå må tusenvis av skuffete fans få tilbake billettpengene, melder BBC.

«Får ikke Snoop komme, kommer ikke jeg»

Det var i helgen det ble klart at Snoop ikke fikk inngang til Storbritannia ettersom artisten ble arrestert på Heathrow i fjor etter å ha laget bråk på flyplassen.

Men lørdag var det enda håp og Snoop og hans gjeng krysset fingrene for en ny vurdering av de britiske myndighetene. Det skjedde ikke.

På det tidligere tidspunktet ble det også spekulert i om P.Diddy kunne opptre alene, men tirsdag ble det avgjort at alle britske show er kansellert.

— Både Snoop og Diddy er utrolig skuffet, fortalte en talsmann for turneen.

Kunne nektet tidligere

— Ettersom beskjeden om Snoops visumnekt kom så sent, rant tiden ut for å rekonstruere showet, uttalte representanten mens han presiserte at verken Snoop eller Diddy ønsket å svikte det britiske publikummet.

— Storbritannia skulle være høydepunktet på turneen. Uansett er situasjonen ut av deres kontroll.

I et intervju med MTV i Amsterdam ga Snoop tydelig uttrykk for sin frustrasjon over de britiske autoritetene.

— De visste at jeg kom for seks, sju uker siden, så de kunne ha nektet meg adgang allerede den gang.

Ikke bare engelsk trøbbel

— Jeg kan ikke kontrollere fortiden min ettersom jeg er et tidligere gjengmedlem og en eks-narkotikadealer. Men jeg vet nå hvordan jeg skal gjøre det rette, hvordan jeg skal forandre på livet, kommenterte Snoop til musikkanalen.

I tillegg til Heathrow-støyet, laget Snoop litt av et spetakkel tidligere denne måneden da han ble arrestert for narkotikabruk i Stockholm etter en konsert.

Også i hjemlandet USA har Snoop problemer med loven etter tre forskjellige våpen- og narkotika-arrestasjoner i 2006.