Yahoo har tatt ut listen over årets mest populære søk. Ikke uventet er det den falne og halvt gjenreiste popprinsessen Britney Spears som topper listen, melder Reuters.

Det har hun gjort hvert år siden 2000, bare avbrutt av 2004 da venninnen Paris Hilton var mest «ettersøkt» på nett.

Rettsmøter og hårtap

Britney feiret 26-årsdagen sin i Beverly Hills i helgen. Der var for øvrig også kjendisblogger Julie Werenskiold, som kunne rapportere om til dels kaotiske tilstander.

Året har vært svært turbulent, med en opprivende krangel om omsorgsretten til de to sønnene hun har sammen med Kevin Federline.

Advokatene deres har vært inn og ut av rettsmøter, og da Britney møtte i oktober ble hver en bevegelse og hver et blikk rapportert til en sulten verden.

Britney har i år også barbert av seg alt håret, uten at årsaken er kjent.

Stadig noe nytt

Midt oppi alt har hun gitt ut sitt første album på fire år, til gode kritikker fra anmelderne. I september åpnet hun showet på MTV video awards med singelen «Gimme more». Hår, kostyme og framføring har gått inn i historien med ett ord skrevet over seg: skandale.

— Folk vet ikke hva de skal vente av henne lenger, og søkene når nye høyder hver gang hun er tilbake i nyhetene, sier Vera Chan i Yahoo til Reuters.

Årets hendelser har ført til enda flere enn i fjorhar søkt etter siste nytt om Britney.

Paris Hilton lå dårlig an i begynnelsen av 2007, men internettsøkene økte kraftig da hun ble dømt til fengsel i mai. Hilton havner på en tredjeplass.

Fengselsoppholdet hjalp for Lindsay Lohan også, hun ender opp på en sjetteplass.

Her er hele topp 10-listen:

1. Britney Spears

2. World Wrestling Entertainment

3. Paris Hilton

4. Naruto (japansk tegneserie)

5. Beyonce Knowles

6. Lindsay Lohan

7. RuneScape (nettspill)

8. Fantasy Football (nettspill)

9. Fergie

10. Jessica Alba