Bookingsjef Toffen Gunnufsen uttaler seg i dag på Hovefestivalens egne nettsider og svarer på spørsmål om hvorfor det har gått såpass lang tid før man har hørt noe fra festivalen.

Stille før godteposen åpnes

Sida har mer eller mindre ligget død siden rapperen Dizzee Rascal ble sluppet som største navn hittil rett før jul, og på festivalens eget diskusjonsforum har deltakerne vist en del misnøye med at ting drøyer ut.

– Vi skulle jo helst hatt et par headlinere klare før jul, men siden vi har stått og venta uke for uke for å kunne gå ut med dem, har vi booket andre band parllelt. Nå har det samlet seg opp en del kule artister i en del kule sjangere, fra rock til pop til elektronika, som vil bli sluppet så fort vi kan, uttaler Toffen onsdag.

Hvem som topper programmet når festivalen går av stabelen en dag tidligere enn planlagt i sommer, blir offentliggjort i løpet av uka.

Har over ti i boks

Bandet har spurt oss om de kan slippe neste uke, fordi det passer dem best. Vi har spurt om å få lov til å slippe denne uka, fordi vi har ventet så lenge. Vi håper de har forståelse for det, nå som vi først har fått det logistikkmessige på plass, sier Toffen.

Bookingsjefen kan også opplyse om at han har over ti band klare på programmet, som foreløpig ikke er offentliggjort.