KRISTIANSAND : Ole Jørgen Ottosen, Anders Lie, Freddy Antonsen Alf Viktor Salvesen og Andreas Pettersen slapp plata "The Man Across the Fountain i november og fikk anmelderne til å smile stort.

Les hva Fædrelandsvennens anmelder mener om plata her.

Bandet var allerede i 2004 nominert til Spellemannsprisen for debutplata "Tangerine Dreams", og torsdag er det Kristiansandene som får muligheten til å oppleve bandet på kloss hold på Charlies Bar.

Fredag er det stayerne i Luxus Leverpostei som eier kvelden på Østsia. Kvindølene er kongene av rølperock, og en konsertopplevelse med denne gjengen setter seg gjerne på minnet for ei stund.

Her er ukas konsertoversikt:

22.00 Tellusalie, Charlies BarFredrikstad har mer å by på enn Tommy Tokyo. Tellusalie er nå aktuelle med sin tredje fullengder ”The Man Across The Fountain” med Knut Schreiner som produsent.

Tellusalie på myspace

22.00 Luxus Leverpostei, Østsia

Rølperockerne fra Kvinesdal spiller som vanlig semesteret inn på Østsia.

Bandets hjemmeside

16.30 Birgitta Serine, Charlies BarBirgitta Serine sin musikk går under sjangeren pop/akustisk/folk. Hun skriver alle låtene sine selv, og har også gjort egne innspillinger. Hun debuterte med låta “Here she goes” på dobbeltalbumet til Protestfestivalen “Fight Apathy” som ble gitt ut sist september. Denne låten er spilt inn i NRK-studio. Som artist er det en singer/songwriter stil i utrykket. Låtene har dybde og mystikk, og synges med innlevelse og nerve. Et slags “hjemsøkende” stemmepreg, bare på en god måte.

Birgitta Serine på myspace