Det hevder kilder overfor bladet People. Det skal være snakk om den eksklusive klinikken The Meadows, som spesialiserer seg på rusavvenning, men som også tar fatt i gambling og sexavhengighet.De første ryktene dukket opp allerede for en måned siden, men nå har de fått fornyet kraft. En sexterapeut som hevder å kjenne situasjonen sier at Tiger Woods dukket opp ved nyttårstider, og vil forbli der i 4-5 uker for behandling.

Det som derimot er sikkert, er at han har klart å holde seg unna offentligheten – og det meldes stadig om nye observasjoner: På Long Island, Bahamas, i Afrika, i Oregon, i California – og nå senest altså i den lille byen Wickenburg, der The Meadows ligger.

Eksperter på sexavhengighet som People har vært i kontakt med, er splittet i synet på hvorvidt rehabilitering vil hjelpe Woods (34). De mener at han er mer avhengig av kjærlighet, siden han har hatt månedslange forhold til sine elskerinner, enn av sex. Blant dem er Sharon O’Hara, sjef for Sexual Recovery Institute i Los Angeles.

– Han har tilsynelatende et behov for å bli forgudet, å se seg selv reflektert i deres øyne og at det skal bety noe, sier O’Hara. (©NTB)