Den 27 år gamle skuespilleren vil aldri la sin 15 måneder gamle sønn Winston se på den vågale TV-serien «Secret Diary of A Call Girl», der hun spiller den luksusprostituerte Belle, men forventer at han vil finne det ut – fra slemme unger på skolen.Billie, som også er kjent for sin rolle som Rose Tyler i den populære BBC-serien «Doctor Who», sier til magasinet Heat:

– Jeg kommer aldri til å la Winston se serien. Han må holde seg til å se på gamle episoder av «Doctor Who». Han kommer til å høre om det når han er ti år gammel eller noe sånt, og noen vil si: «Har du sett programmet? Mammaen din var et ludder» Jeg vil oppdra ham så han får et åpent sinn, men jeg tror han sikkert vil bli mobbet fordi han er sønnen min.

Piper forteller også at hun ikke satte noe særlig pris på å kle av seg for rollen som Belle bare et par måneder før hun fødte.

– Jeg bruker stand-in til enkelte jobber, som saker som jeg ikke kunne gjøre fordi det er for flaut. Vanligvis er det de intense sexscenene jeg ikke kan klare, sier hun. (©NTB)