KRISTIANSAND: Sommeren 2013 er RadioJam tilbake på suksesskonseptet "Sommer på torvet". I år tok bandet Playmood over for Stein Roger Sordal og Tom Hugo Hermansen, som tidligere hadde oppgaven i tre år. Til sommeren skal de to bandene dele på torsdagskveldene.

— Det var godt med en pause, men nå er det deilig å være tilbake. Det har alltid vært gøy å spille der, og vi er blitt ekstra lystne på et comeback etter tilbakemeldingene vi har fått fra folk. Nå har vi kommet fram til en løsning begge parter er fornøyd med og da var det lett å takke ja, sier Hermansen til Fædrelandsvennen.

Han lover også nye låter i repertoaret.

— Det er en veldig bra løsning at vi spiller annenhver torsdag. Det betyr at vi kan spisse vår greie, vel vitende om at Playmood tar over med noe annet neste uke. Vi kommer til å spille både det tradisjonelle og også en del nytt, sier Hermansen, som gir en forsmak på det allerede 4. juledag, da RadioJam-gutta får med seg Erik Faber til konsert på Kick.

"Sommer på torvet" har vært arrangert de siste fem årene av restaurantene på nedre torv i Kristiansand. Arrangementet er blitt svært populært, og drar mellom 2000 og 3000 mennesker hver gang. Talsmann for arrangørene, Henning Vestavik fra Jonas B.Gundersen, sier dette om den nye avtalen:

— Vi har nå fått på plass det vi mener er byens to beste coverband, og det løfter hele arrangementet. Begge bandene har mange fans, og dette er en god løsning for alle parter.

Første konsert i 2013 går av stabelen 13. juni. Da er det Playmood som spiller på torvet.