Scott «Scooter» Braun erklærte seg ikke skyldig i anklager om blant annet å ha satt andre mennesker – inklusive et lite barn – i fare. Han risikerer et års fengsel dersom han blir kjent skyldig.Arrestasjonen skjer i kjølvannet av at Bieber i november i fjor skulle dukket opp på et kjøpesenter på Long Island, noe som fikk 3.000 ivrige fans til å dukke opp. Politiet avlyste Biebers opptreden da folkemengden ble vanskelig å holde styr på.

Politiet hevder de ba manageren om å twitre at Bieber ikke ville komme – men det nektet Braun angivelig å gjøre på det tidspunktet. Også plateselskapet Island Def Jam ba manageren om å twitre avlysningen, ifølge TMZ.

Mange fans nektet å forlate området, og fem mennesker måtte på sykehus etter tumultene. Da manageren omsider sendte ut en melding, gikk det et kvarter før området var tomt for fans.

Justin Bieber slapp debutalbumet «My World 2.0» denne uken, og stilte i T-skjorte med ordene «Free Scooter» på onsdag da han møtte fansen. Og naturligvis twitrer Bieber ivrig sin støtte til manageren. (©NTB)