— Pink har bekreftet at hun kommer til Odderøya og gleder seg til å spille for sine norske fans. Hun er uskadet, men mørbanket, sier Trond Aage Nyhus i Odderøya Live til fvn.no.

Den daglige lederen snakket med kontoret hennes i dag tidlig for å forsikre seg om at alt var greit, og de bekreftet at turneen fortsetter som planlagt.

— Riggingen starter på mandag, opplyser Nyhus.

Etter at den populære artisten raste rett inn i et sikkerhetsgjerde under en konsert i Nürnberg i Tyskland onsdag har han fryktet at konserten i Kristiansand ville gå fløyten. Pinks «The Funhouse Summer Carnival Tour» er full av spektakulære innslag.

Superstjernen er kjent for å være litt av en sirkusartist og ble heist opp i luften via noen tau. I det hun skulle løftes opp, sviktet utstyret og artisten dundret i bakken og traff et sikkerhetsgjerde med stor kraft.

Etter et par minutter kom hun seg tilbake til scenen og sa unnskyld til publikum før hun måtte avbryte konserten.

— Det hele så ut til å være en produksjonsfeil, danserne fikk ikke festet reimene skikkelig, sier Nyhus.

- Du tror ikke Pink firer på sirkusnumrene i Kristiansand etter det som skjedde i Tyskland?

— Nei, det kommer hun ikke til å gjøre. Hele showet er basert på disse stuntene og det visuelle er en del av det. Publikum i Kristiansand kan forvente akkurat den samme greia, lover Nyhus.

En representant for artisten uttalte at konserten i Kristiansand kommer til å bli spesielt emosjonell for Pink, fordi den avslutter det som i praksis har vært en tre år lang turné.

Konserten på Odderøya Amfi har plass til 10 000 publikummere. Det er nå i underkant av 2000 billetter igjen, opplyser Trond Aage Nyhus.

Pink har solgt 33 millioner album på verdensbasis siden debutalbumet «Can’t Take Me Home» kom ut i 2000. Fjorårets turné «2009 Funhouse Tour» har allerede blitt sett av over to millioner mennesker.