KRISTIANSAND: — Endelig! Dette har vært en reise, og Bob Dylan er et kjempestort navn. Han er en bauta innen musikkhistorien, og det betyr mye for oss å ha han på plakaten, sier daglig leder i Odderøya Live, Trond Nyhus til Fædrelandsvennen.

Hundre konserter i året

Onsdag ble det offisielt at Bob Dylan kommer til Odderøya Live Festival 12. juli.

— Bob Dylan forandret populærmusikken for alltid med sin politiske visesang på sekstitallet. Siden den gang har han vært i en evig utvikling, og mange mener plateutgivelsene de siste årene er blant Bob Dylans aller beste. Den siste utgivelsen ”Tempest” (2012) fikk strålende kritikker, og viste nok en gang at Bob Dylan fremdeles er i stand til å fornye seg selv etter over femti år i musikkbransjen. Den genierklærte musikeren spiller fremdeles over hundre konserter i året med sine trofaste musikere. På scenen er de kjent for å gjøre hver konsert unik med stadig nye versjoner av klassikere som ”Like A Rolling Stone” og ”Blowin´ In The Wind”, så vel som mer ukjente perler fra artistens imponerende låtkatalog, skriver Odderøya Live i en pressemelding.

Billettene er allerede i salg.Bob Dylan skal spille to konserter i Norge i sommer, i Kristiansand og på Stavernfestivalen.

Flere store navn

Odderøya Live Festival går av stabelen 11. — 12. juli på Odderøya.

Tidligere har Odderøya Live annonsert både Aerosmith og Alice Cooper til et eget show 4. juni. Trond Nyhus er veldig fornøyd med å få så store navn til Kristiansand.

— Det er en tillitserklæring. Dette har vi holdt på i noen år, og det går ikke av seg selv. Vi er selvsagt veldig fornøyde med bookingen, sier han.