Før helga slapp Pål Rake musikkvideoen «Something» på Youtube sammen med «TheVoice»-kompisene Tor Kvammen og Kristian Kristensen.

Gode venner

— Dette kom vi på da vi drev med innspillingen av «The Voice» i vinter. Jeg, Tor og Kristian ble naturlig gode venner, og vi ble imponert over hverandres stemmer og musikalske preferanser. Vi bestemte oss for å gjøre noe sammen når vi ikke var konkurrenter lenger, forteller Pål Rake til Fædrelandsvennen.

De lurte lenge på hvilken låt de skulle velge, men endte til slutt opp med The Beatles sin Something»,— Vi spilte den et par ganger sammen, og satte på record. Det hele føltes veldig naturlig.

- Var den vanskelig å covre?

— Ja, du skal liksom ikke tulle med The Beatles. Men det er en veldig fin låt, og vi hadde rom for å gjøre våre egne vendinger på den.

- Hvordan var det å komme sammen igjen?

— Det var veldig spesielt. Under «The Voice» snakket vi mest om hvilke sanger vi skulle fremføre, men nå ble det en helt annen stemning.

Vil jobbe sammen videre

- Ble dere fornøyde med resultatet?

— Ja, jeg er overveldet over all responsen, så dette blir det mer av.

- Har dere konkrete planer?

— Ja, vi skal spille sammen på noen konserter i Stavanger, og vi kommer absolutt til å spille inn mer musikk sammen. Vi holder alle på med våre egne soloprosjekter, men dette er et veldig hyggelig bigeskjeft.