— Dette var den første sangen som vi fikk tilsendt etter videoen som ble lagt ut i fjor, og vi spilte den inn i slutten av 2014, sier Lila Elveseter Abrahamsen.

Hennes versjon av Demi Lovatos' «Give Your Heart A Break» ble en viral suksess i fjor, og førte til hyllest av både norske og amerikanske kjendiser. Dette førte til en kontrakt med Universal Music Norge, som nå har gitt ut hennes nye singel.

IMG_4843.jpg Foto: Pressefoto/UNIVERSAL

— Utrolig gøy

— Det er utrolig gøy å få en platekontrakt allerede nå. På en måte har det blitt lettere å slå igjennom som artist nå, men samtidig får man også konkurranse fra hele verden, sier hun.

Mor Magritt Norunn Elveseter er veldig glad for suksessen til datteren.

— Hun er en flink jente, og det er ingen selvfølge å slå igjennom slik som hun har gjort. Det er stort både for oss og for henne, sier hun.

Oppmerksomhet fra USA

Den amerikanske tv-vertinnen Ellen DeGeneres skrev følgende om Lila i høst:

— Vi elsker å rette søkelyset mot talentfulle barn, og Lila Elveseter Abrahamsen fra Norge er oppsiktsvekkende av flere grunner. Ikke bare opptrer hun med en emosjonell modenhet godt over den gjennomsnittlige 11-åring, hun har også bare sunget i to år! Måten Lila fremfører Demo Lovato's «Give Your Heart a Break», skulle en tro at hun var født med en mikrofon i hånda.

Vil skrive selv

Det nye livet som artist fører til en litt annen hverdag for 12-åringen fra Lyngdal.

— Jeg må gjøre en del leksearbeid hjemme og i helgene, for jeg ønsker å bruke mye tid på å synge. Vennene mine på skolen synes det jeg gjør er veldig kult, sier Lila.

- Og hva blir det neste steget?

— Det blir kanskje å skrive noe selv, og så vil jeg fortsette med å synge mye. Foreløpig er ikke planene helt klare, men jeg håper på å gjøre flere konserter fremover, sier hun.