Dina Lohan har måtte tåle mye pepper for måten hun fikk datteren Lindsay Lohan til å bli en av USAs mest kjente ansikter. Nå kan tv-seerne følge henne idet hun forsøker å gi sin 14 år gamle datter Aliana en lignende karriere, skriver Reuters.

Søsterens fotsteg

Serien starter til sommeren på kanalen E!

Ifølge tv-selskapet skal publikum tas med innenfor dørene av mor og datters New York-bolig. «Living Lohan» tar sikte på å vise hvordan mor Lohan prøver å geleide datteren inn i storesøster Lindsays fotsteg.

Modell og skuespiller

Lindsay, som nå er 21 år, begynte som barnemodell tre år gammel og fikk seg et navn som tenåringsskuespiller gjennom filmer som «The Parent Trap» og «Freaky Friday». Den seks år yngre søsteren har også jobbet som modell og har hatt et par filmopptredener.

Medaljens bakside

Men å bli stjerne i ung alder har hatt sine ulemper for storesøster Lohan. I 2007 misbrukte hun både narkotika og alkohol og ble arrestert to ganger. Hun krasjet i Beverly Hills i mai og to måneder seinere var hun involvert i en biljakt. Begge gangene fant politiet små mengder kokain på henne. I august sjekket hun inn på en rehabiliteringsklinikk i Utah og har etter det sjelden vært å se i sladrespaltene.

Dina Lohan er blitt kraftig kritisert for å tillate datteren et slikt liv.

Underholdende

Lisa Berger, programsjef i E!, uttaler likevel at Dina Lohan er «en hardtarbeidende, hengiven mor som jeg tror seerne våre vil kunne kjenne seg igjen i og la seg underholde av.», skriver Reuters.

Om serien vil bli å se på norske fjernsynsskjermer, vites ikke.

Det finnes også to Lohan brødre: Cody på 11 år og Michael på 20.