Winehouse retter kritikk mot Bond-sjefene for å bruke for lang tid på å avgjøre om en av sangene hennes blir kjenningsmelodi for den kommende James Bond-filmen.

«Quantum of Solace» er den neste filmen i serien om den britiske spionen, og den skal kanskje åpnes med en av Winehouses sanger. Artisten har jobbet sammen med produsent Mark Ronson med flere forslag til ny Bond-sang. Nå er hun imidlertid lei av å vente på avgjørelsen om det er hennes sang som blir den offisielle kjenningsmelodien.

Fornøyd med sangene

– Jeg har laget flere Bond-sanger, og det er mange bra sanger som jeg er fornøyd med, sier Winehouse ifølge contactmusic.com. Ifølge Ronson ble hun spurt av Bond-teamet om å lage den nye sangen til filmen. Allikevel har hun ikke fått noe klarsignal på om hun blir å se på rulleteksten når filmen åpner på kino i november.

Produsent Mark Ronson har tidligere jobbet med artister som Christina Aguilera, Lily Allen og Robbie Williams. I starten var han svært positiv til sammarbeidet med Winehouse om den nye Bond-låten.

– Demoen høres ut som en James Bond-kjenningsmelodi, uttalte han tidlig i prosessen.

Senere kom det fram at han hadde sett seg lei på Winehouses utagerende livsstil, og at han hadde liten tro på at sangen noen gang ville bli ferdig.

Fest og fjas

– Vi jobbet med Bond-låta, men gjorde den ikke ferdig. Den vil heller aldri bli ferdig hvis ikke det skjer et mirakel og noen kommer inn og synger den. Amy er ikke klar for å jobbe med musikk ennå, sier Ronson.

Da hadde Amy akkurat blitt fengslet mistenkt for å ha overfalt to menn ute på byen.

Nå legger hun imidlertid skylden for at det fortsatt ikke har kommet noen avklaring over på sjefene for Bond-filmen.

Skylder på andre

– Jeg vet ikke hva som er galt med sangene, eller hva som er problemet, for å være ærlig. Sangene er ferdige og det er opp til dem om de vil ha dem eller ikke, sier hun med hevisning til Bond-sjefene som hun tydeligvis har lite til overs for.