Den 50 år gamle stjernen var midt i et nummer da hun skled og falt på scenen. Hun lå langflat i et par sekunder, men fortsatte likevel å synge. Før hun reiste seg opp viftet hun elegant med beina, og fikk det hele til å virke som et planlagt stunt.

Se Madonnas fall nederst i saken

Madonna var i Rio de Janeiro i forbindelse med hennes «Sticky and Sweet Tour». Det hadde regnet en del før konserten på Maracana stadion, og scenen var sannsynligvis både glatt og klissete.

Med store, mørke hjerteformede solbriller på seg var det kanskje ikke så rart at Madonna mistet fotfestet. Hun har i alle fall den instillingen at «the show must go on».

Stjernen har underholdt i 25 år, og lar seg ikke affektere av en liten flause. Hun fortsatte konserten i Rio som en proff, og ga publikum mye å glede seg over. Like etter fallet grep hun tak i en av de kvinnelige koristene, og ga henne et saftig kyss.

Madonna ga ut sitt 11. studioalbum «Hard Candy» i april i år. 16. august rundet hun 50 år. Hun var gift med regissør Guy Richie i åtte år, men tidligere i år tok ekteskapet slutt. Paret fikk innvilget skilsmisse i slutten av november, og har nå blitt enige om et skilsmisseoppgjør på 50 millioner pund. Det tilsvarer en halv milliard norske kroner, som Madonna gir til Guy.

Her er Madonnas flause-opptreden: