Den siste Skavlan-sendingen ble sett av over 2,9 millioner mennesker i Norge og Sverige. Bjarte Baasland, Eva Joly og Erik Hamrén bidro til at programmet fikk en seerandel på 60,2 prosent her hjemme og 38,8 prosent i nabolandet. Kommende fredag lokker Fredrik Skavlan med Carola og Henke Larsson. Sistnevnte skal oppsummere fotballkarrieren, mens førstnevnte skal framføre «Find my way to Bethlehem» fra sin kommende plate.

Cash

Johnny Cash døde i september 2003, men for mange år siden satte han sammen en liste med 100 sanger til datteren Rosanne. Av disse 100 sangene har hun plukket ut tolv, og de blir å finne på hennes kommende plate «The List». Sangerinnen er den eldste datteren til countrylegenden, og hun har selv en lang karriere bak seg som plateartist. På det nye albumet har hun også med seg gjester som Bruce Springsteen, Elvis Costello, Jeff Tweedy, og Rufus Wainwright. Fredag gjester hun Skavlan.

Helse

Professoren Hans Rosling gjør gjestelisten komplett. Han har bakgrunn fra Leger uten grenser, er professor i internasjonal helse og er nå aktiv som foredragsholder.