ELVERUM: Rockeklubben Trash Pop i Kristiansand fikk den gjeve prisen under forbundets landsmøte i Elverum. Prisen deles ut bare hvert andre år.

— Dæven, dette var overraskende og overveldende! Vi er tross alt en liten klubb, i en liten by, og en liten gruppe mennesker. Trash Pop ble dannet for fire år siden med et ønske om å gjenreise Kristiansands rykte som en liveby hele året. Denne kåring av arrangørkolleger og -konkurrenter fra hele landet er et bevis på at vi har gjort en del riktig disse fire årene og er en stor motivasjon for å stå på videre, sa bookingsjef Louis Holbrook da han mottok prisen, ifølge en pressemelding fra Norsk Rockforbund.

Avstemningen skjer først på Norsk Rockforbunds nettsider, hvor over 5000 unike stemmer førte frem til åtte nominerte. Det var delegatene på landsmøtet som deretter stemte frem Trash Pop.

I tillegg til rockeklubben i Kristiansand, var også Skedsmo Bluesklubb (Skedsmo), Østkanten Bluesklubb (Oslo), Hulen (Bergen), Kroa i Bø (Bø i Telemark), Union Scene (Drammen), Øyafestivalen (Oslo) og RaumaRock (Åndalsnes) nominert.

— Trash Pop har spennende artister, er et spennende konsept og viser stort engasjement. Personlig syns jeg det er flott at nettopp en rockeklubb vant den gjeve prisen, da det er de som holder musikknorge i live hele året, sier daglig leder i forbundet, Monica Larsson.