— Ja, vi er kjærester. Og vi er veldig forelsket, forteller «Hotel Cæsar»-skuespillerne Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes til Se og Hør Weekend.

Jannecke er en av de nyeste ansiktene i TV2-serien. Hun kom inn i serien før sommeren som «Cecilie Hove», datteren til «Tom Ivar Hove».

Da den tidligere «Annie»-stjernen var på audition til rollen prøvespilte hun sammen med Kim-Daniel Sannes, som spiller «Storm Liland».

Sjarmert i senk

Jannecke forteller til Se og Hør Weekend at hun tenkte Kim-Daniel var en hyggelig kar, og hun ble sjarmert i senk av energien hans.

— Jeg skjønte det da jeg så henne. Krøller, brungrønne øyne, søt stemme og et varmt og sjenerøst menneske. Det var god grunn til å falle pladask, sier Kim-Daniel til bladet.

«Cæsar»-stjernene var ute sammen et par ganger, og det begynte så smått å gå opp for dem at de var mer enn bare kollegaer.

Romantikk i Sør-Frankrike

Det var først da Jannecke dro på ferie til Sør-Frankrike med venninner at følelsene kom for alvor.

De to savnet hverandre så mye at Jannecke inviterte Kim-Daniel til ferieparadiset.

— Jeg var der på 48 timer. Stod utenfor hotellrommet hennes og kakka på. Vi rømte fra venninnene og spiste middag på en italiensk restaurant. Etterpå gikk vi og så på solnedgangen sammen, forteller Kim-Daniel.