ÅSERAL: — Jeg får håpe kampen ikke varer lenge, for det ser ut som om DDE-gutta har litt mer å tære på enn oss i varmen, ler Bjørn Maaseide.

— Luretaktikk, sier DDE.

Lørdag skal Maaseide og makker Iver Horrem spille oppvisningskamp mot DDE, i forkant av DDEs konsert under Eikerapen Roots Festival senere på kvelden.

— Jeg tror vi har en viss sjanse til å slå dem, sier en jovial Maaseide til fvn.no, og DDE-medlem Bård Iversen må si seg enig.

— Det kan nok bli et stygt resultat for vår del, men jeg håper de yter sitt beste, sier Iversen.

Skifter lag

Kampen er kommet i stand som et PR-stunt i forkant av verdensturneringen Otera Open i Kristiansand 26. til 31. august. Show-kampen skal derimot ikke spilles nøyaktig som en ordinær beachvolleyballkamp.

Banen, som skal være 20x10 meter, skal være klar onsdag kveld. Foto: Andreas Segrov. — Jeg tror nok de skal få hive innpå hele banden, for at det skal bli rettferdig. Da blir det Iver og meg, mot 5-6 DDE-medlemmer, sier Maaseide.

Han utelukker derimot ikke at han kan komme til å skifte lag underveis.

— Vi skifter nok litt lojalitet mens kampen pågår, sier Maaseide, som antar at det blir en kamp som spilles over to sett.

B jørn Maaseide tror han og Horrem har sjanse til å slå DDE... Foto: Scanpix — Spesielt

Festivalleder Tor Åge B. Eikerapen gleder seg til kampen.

— Absolutt. Dette her blir veldig spesielt, det er jo ikke hver dag vi har sandvolleyballkamper her i innlandet, sier Eikerapen til fvn.no.

PS! Dersom DDE vinner, venter spa-behandling og aromaterapi som premie. Men ettersom de fleste involverte ser ut til å ta regelverket med en klype salt under denne kampen, skal du nok se at DDE får premie uansett...