I forrige uke ble parene splittet, og deltagerne i «Grease» konkurrerer individuelt fremover. I kveld er det guttenes tur til å vise at de har det som trengs for å spille Danny i Oslo Spektrum

De fire som kjemper om rollen er Bjørnar Reime Erlandsen (19) fra Hønefoss, Eivind Dundas Andresen (26) fra Trondheim, Thomas Stokke (18) fra Eiksmarka og Kai Thomas Ryen Larsen (21) fra Moss.

Frykter konkurrentene

Guttene er skjerpet før direktesendingen, og forventer hard konkurranse. De er klare på hva de frykter mest hos konkurrentene.

— Det jeg frykter mest er blikket til Kai Thomas på scenen til publikum, han har en kjemi med publikum som er spesiell. Jeg skulle gjerne hatt Eivinds stødigheten, og Thomas har en veldig bra innlevelse på scenen, sier Bjørnar i en kommentar til TVNorge.

Kai Thomas ser også ulike kvaliteter i alle konkurrentene.

— Eivind er høy mørk og kjekk og ser ut som en typisk Danny. Bjørnar har en utrolig fin stemme. Thomas har en gutteaktig sjarm som sikkert får de fleste unge jenter til å falle pladask, sier han.

To går til finalen

Guttene skal først fremføre en sang hver, og det er opp til seerne å stemme på den de liker best. En av de to som får minst stemmer må forlate konkurransen, og det er opp til dommerne å bestemme hvem det blir.

De tre som går videre skal opptre en gang til. Denne gangen er det kun seerne som får bestemme, og den som får minst stemmer ryker rett ut. De to gjenværende guttene får vi se igjen i finalen 5. november.

Dette skal guttene synge i kveld:

Første sang:

Kai Thomas: «Rock DJ» (Robbie Williams)

Bjørnar: «Apologize» (Timbaland)

Eivind: «Walk This Way» (Aerosmith)

Thomas: «Suspicious Minds» (Elvis Presley)

Andre sang (gjelder de tre som går videre):

Kai Thomas: «Cadillac Car» (Soundtrack)

Bjørnar: «You Had A Bad Day» (Daniel Powter)

Eivind: «Angels» (Robbie Williams)

Thomas: «Mandy» (Barry Manilow)