Her er en sjanse for alle dem som tror de er gode i racingspill. Den 9. februar får du muligheten til å kjøre om kapp med Idol-Aleksander på Xbox 360 i spillet Project Gotham Racing 3. For selv om det er musikk som er Aleksanders "jobb" i hverdagen så betyr ikke det at trønderen synger hele tiden. For Aleksander er også nemlig helfrelst på racingspill.

— Jeg har alltid elsket å spille. Det er en fin måte å koble av på. Jeg har ikke hatt Xbox 360 lenge, så det gjenstår nok litt trening før jeg er på høyden med de aller beste. Men jeg skal uansett gjøre mitt beste for å kjøre fletta av mine med- og motspillere, når jeg inviterer til race i Project Gotham Racing 3 den 9. februar. Jeg gleder meg, sier Aleksander With.

Project Gotham Racing 3 er kanskje det aller beste av de etterhvert mange racingspillene på Xbox 360. Realismen står i fokus her og for å vinne så trenger du å kunne mer enn å svinge på rattet ( eventuelt gamepad'en) og gi gass. Project Gotham Racing har blitt kalt en racingsimulator krever sin mann ( eller kvinne) for å ta innersvingen på konkurrentene.

I Project Gotham Racing 3 kan du kjøre verdens kuleste biler i omgivelser de fleste av oss bare kan drømme om. Stikkordene for dette kritikerroste spillet er stil og hastighet. Finn din helt egne måte å spille på, kjør online via Xbox Live, kjør det du vil, hvor du vil. Elegant og dristing kjøring gir deg heder og ære. Så selv om du har en sangstemme som mest minner om en 30 år gammel polsk buss, kan du likevel vise at du er bedre enn Aleksander With. Men da i noe helt annet enn i en sangkonkurranse. Fyr opp din Xbox 360, sett deg til rette, gi gass og hvis hva du er god for. Det eneste du må gjøre er følgende:

  • Send en e-post med navn og Gamertag til: gamewithfamenorway@hotmail.com

  • Logg deg på Xbox Live mellom klokken 16.00 og 17.00 fredag 9. februar for å se om du er invitert til å være med på moroa.

  • Spill og prat mot og med Aleksander With i Game With Fame på Xbox Live.