ARENDAL: Quart annonserte i dag at Blur og Gorillaz-bakmannen, Damon Albarn og hans nye supergruppe kommer til Bendiksbukta 5. juli. Gruppa består, i tillegg til Albarn, av bassisten i The Clash, gitaristen i The Verve og trommisen til Kuti. Superbandet har ikke noe navn, men er nok best kjent for de fleste for albumet The Good, The Bad And The Queen.

På samme dag slipper også Hovefestivalen nok en godbit, nemlig den amerikanske rockegruppa The Killers. Det Grammy-nominerte rockebandet er opprinnelig fra Las Vegas, og består av Brandon Flowers (vokal), Dave Keuning (gitar og vokal), Mark Stoermer (bass og vokal) og Ronnie Vannucci jr. (trommer og perkusjon).

Gjengen formet The Killers i 2002 og i 2004 kom debutplata Hot Fuss, som blant annet inneholdt hit-låtene "Somebody Told Me" og "Mr. Brightside" .

Andrealbumet Sam's Town kom i 2006. Musikkvideoen til singelen "Bones" går for tiden sin seiersgang på norske og utenlandske musikkanaler. Bandet slapp også nylig sin andre musikkvideo fra plata til skjermene. Denne gangen er det snakk om låta "Read My Mind" .

Mye godt å glede seg over på de to Sørlandsfestivalene i sommer, med andre ord. Og for å tilspisse konkurranse-situasjonen litt ekstra, velger nå både Hove og Quart å annonsere store navn på samme dag. Hvem vinner publikums-kampen i sommer, mon tro? Tiden vil vise....