Jennifer Love Hewitt holdt i en stor del av karrieren igang en karriere som både popartist og skuespiller. Med sin bakgrunn som barnestjerne på Disney Channel fikk hun platekontrakt i en alder av tolv år, og debutalbumet «Love Songs» gjorde henne til stjerne i Japan. Da hun slo igjennom som tv-stjerne i den svært populære serien «Party of Five» sørget Universal records for å utnyttet kjendisstatusen hennes til å gi ut flere plater.

Solgt

Love Hewitt er av mange kjent for rollen i «I Know What You Did Last Summer», og musikkarrieren skjøt fart da hun også fikk med en sang på soundtracket til filmen. Siden 2003 har hun imidlertid holdt seg til skuespillerkarrieren.

Hjelp

Det kan det imidlertid fort bli slutt på. I hvert fall dersom kjæresten hennes får det som han vil. Love Hewitt og kjæresten Jamie Kennedy spiller begge i tv-serien «Ghost Whisperer», og Ifølge People.com håper Jamie Kennedy at musikkarrieren hennes vil skyte fart igjen. Kennedy er fremdeles aktiv som standup-komiker og etter et show i New York City nylig avslørte han at kjæresten er igang.

– Hun skriver på en countrysang, og jeg har virkelig lyst å lage en ny demo med musikken hennes. Jeg synes virkelig at hun burde begynne å synge igjen. Hun er virkelig god, mente kjæresten.

Her er hennes «Can I Go Now»:

Jennifer Love Hewitt — Can I Go Now

Uploaded by djoik. - Regardez la dernière sélection musicale.